HÍvjon minket!

+36 1 604 0057

Biztos állás, korrekt kereseti lehetőség

épületgépészetben jártas szakembereknek.

Eleged van a bizonytalanságból, mert fogalmad sincs, hogy holnap is lesz-e még munkád?

Unod már, hogy hiába vagy kiváló szakember, mégis lassan mindenki többet keres nálad a szakmában?

Tele van a hócipőd a több műszakos munkákkal, és hogy emiatt semmire nem jut elég időd?

Dolgozz a Margittai és Társai Kft-nél,

és legyél Te is anyagilag és szakmailag is elismert kollégánk!

JÓL FIZETŐ

ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZERELŐ,

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ,

és ÉPÍTÉSVEZETŐ

álláslehetőségek

BUDAPESTEN és környékén

1 műszakban!

VÁLTOZATOS FELADATOK ÉS HELYSZÍNEK,

SZABAD DÉLUTÁNOK – SZABAD HÉTVÉGÉK,

NEM CSAK FIATALOKNAK!

További részletekért görgess lentebb!

Téged melyik állás érdekel?

1-es, 2-es vagy 3-as?

Válaszd a hozzád leginkább illőt!

1.

Épületgépész építésvezető

Feladatok: a kivitelezési munka helyszíni irányítása, szervezése, ellenőrzése, saját dolgozók, illetve alvállalkozók helyszíni irányítása, ellenőrzése, kapcsolattartás a megrendelőkkel, napi anyagigények összeírása, a kiszállított és kiadott anyagok ellenőrzése

Munkarend: H-P 7:00-16:00-ig

Mikor érdemes jelentkezned?

✔️ ha otthonosan mozogsz az építőiparban és legalább 3 év tapasztalattal rendelkezel ezen a területen,

✔️ ha képesnek érzed magad egy rád bízott csapat irányítására és motiválására,

… ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal, és felhasználói szinten elboldogulsz a számítógéppel is.

2.

Épületgépész műszaki előkészítő

Feladatok: tervdokumentációk felmérése, projektek műszaki előkészítése, árajánlatok elkészítése, megrendelőkkel, építésvezetőkkel, beszállítói- és alvállalkozói körrel való kapcsolattartás, ajánlatok bekérése, anyagrendelések, megvalósulási dokumentációk elkészítése és a fentiekkel kapcsolatos adminisztráció elvégzése

Munkarend: H-P 8:00-17:00-ig

Mikor érdemes jelentkezned?

✔️ ha otthonosan mozogsz az épületgépészetben, és olyan helyet keresel, ahol nem csak mérnökként, hanem akár technikusként is szívesen alkalmaznak,

✔️ ha legalább 2 éves tapasztalattal rendelkezel műszaki előkészítői területen, magabiztosan tudod használni az Excel-t és a szokásos irodai programokat. Jól kommunikálsz és képes vagy a gyors döntéshozatalra.

3.

Épületgépészeti szerelő (jelenleg nem elérhető)

Feladatok: épületgépészeti szerelési feladatok elvégzése (víz-csatorna, légtechnika, fűtés-hűtés, klíma, sprinkler)

Munkarend: H-P 6:00-16:00-ig

Mikor érdemes jelentkezned?

✔️ ha rendelkezel valamilyen szakirányú szakmunkás végzettséggel (víz-, gáz-, fűtésszerelő, klíma karbantartó szakvizsga, stb.)

✔️ ha már van legalább 2 éves tapasztalatod épületgépészeti szerelésben,

✔️ ha pontosan és precízen dolgozol mind csapatban, mind önállóan, és nem kell folyton emlékeztetni a feladataidra. Hosszú távban gondolkodsz, és képes vagy felelősséget vállalni a munkáid irányában.

Amire minden munkakörben

SZÁMÍTHATSZ…

korrekt bérezés

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is átlag feletti fizetéssel jutalmazzuk. A konkrét összeget a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt.

normál munkarend

Hétfőtől péntekig normál (1 műszakos) munkarendben dolgozunk és hétvégéken legtöbbször pihenünk. Egy-egy határidős munka esetén előfordulhat, hogy szerelőink és építésvezetőink hétvégén is dolgoznak, de ezt külön honoráljuk.

betonbiztos cég

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

pontos kifizetések

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk már több mint 20 éve!

fizetett munkábajárás

Ha hozzánk jössz dolgozni, akkor a törvény adta kereteken belül kifizetjük a bérleted árát, vagy üzemanyag térítést adunk az autóval történő bejárásodhoz

Emberközpontú szemlélet

A munka az első, de nem minden áron. Figyelünk a munkavállalóink emberi oldalára is, mert a precíz, pontos munkavégzés feltétele, hogy jól érezd magad a csapatunk tagjaként!

még egy kis plusz...

Különféle projekteken dolgozunk, melyek lezárása után te is teljesítményarányos prémiumnak lehetsz a gazdája! Természetesen a fizetéseden felül!

változatos munkák

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. A legkülönfélébb hazai cégekkel dolgozunk, így a munkánk közben sok helyen járunk.

Támogató vezetőség

Dolgozóbarát munkahelyként nem csak a munkában, hanem akár nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk. Megértőek és segítőkészek vagyunk valamennyi kollégánkkal, és nyitottak vagyunk a véleményedre, ötleteidre is.

Mindössze 1 PERC az egész!

NE MARADJ LE!

A felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes mielőbb leadnod a jelentkezésed.

A határidőig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha Te is szeretnél épületgépészeti vonalon egy olyan biztos munkahelyen elhelyezkedni, ahol a minőségi munkádat végre minőségi projektekben kamatoztathatod, és a jó fizetés mellett magadra és a szeretteidre is marad időd – akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

VAGY

Adakezelési tájékoztatónkat >> ITT << találod.

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az info@margittaikft.hu e-mail címünkön.

KIK VAGYUNK?

Cégünk, a Margittai és Társai Kft. 2016-ban alakult, de családi vállalkozásként már 1992-től foglalkozunk épületgépészeti kivitelezési munkákkal. Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon. Fő tevékenységi köreink az épületgépészeti kivitelezés, tervezés és fővállalkozás, kiemelt jelleggel pedig irodaházak S&C, illetve fitout gépészeti munkái. Ezek mellett 2020-tól cégünk bővítette tevékenységi körét lakóházak generál kivitelezésével is.

Milyen projekteken dolgozunk?

Ilyenekben fogsz részt venni te is.